Våra olika förutsättningar

Alla är vi olika och har olika förutsättningar när det kommer till vår hälsa. Vissa får vara friska och blir knappt förkyld trots att världen runt omkring går med virus och annat som kan smitta ner var och varannan. Mycket har med vårt immunförsvar att göra och hur pass mottaglig vi är för olika sjukdomar som kan smitta. Det ä mycket som hänger ihop i våra kroppar, vad vi äter, hur vi rör oss och mycket annat.

Kroppens förutsättningar

Även kroppsligt så har vi olika förutsättningar, vissa klarar av mer påfrestning än andra. Och visst, många gånger så kan träning hjälpa till att bygga upp våra kroppar att orka med mer. Ibland så säger kroppen ifrån och på grund av någon form av påfrestning har gjort att rygg inte klarar av detta. Oavsett om du bor på någon liten ort eller i en stad som Stockholm så är det viktigt att du får vård. Det finns duktiga naprapater som kan hjälp till vid problem med rygg, leder och muskler.

Vi bör röra på oss mer

Vi är många som idag har stillasittande arbeten och det är än viktigare för oss alla att vi rör på oss. Det kan i många fall räcka med att vi tar lite längre promenader under dagen. Morgonen kan vara stressig för många men försök att under lunchen ge dig ut på en liten promenad. När du kommit hem så försök att ge dig ut på promenad innan du tar tag i de vanliga sysslorna hemmavid. Allt som gör att du rör på dig är positivt för din kropp så än om det bara är en halvtimmes rask promenad.